Vârstnicii din Stălinești s-au bucurat de o atenție deosebită
Vârstnicii din localitatea Stălinești s-au bucurat de o atenție deosebită
În ajunul sărbătorilor de iarnă, nu numai copiii dar și cei vârstnici sunt în așteptarea unui miracol. Fiecare persoană de vârsta a treia, veștejită precum o floare care a fost smulsă din pământ, vrea să mai guste puțin din fericire pe care o tânjește în fiecare dimineață.
Sărbătoarea Anul Nou și Crăciunul ca niciodată le aduce celor de vârsta înaintată o mică doză de comunicare, veselie și atenție din partea lui Moș Crăciun. În pragul acestor mai așteptate sărbători ale anului, șeful Administrației raionale de Stat Vitalie Balta, împreună cu șef-adjunctul Consiliului raional Vasyli Gorbatyuk,
președintele organizației raionale „Crucea roșie” Marina Gligor, sef-adjunctul Departamentului Muncii și Protecției Sociale pe lângă administrația raională Natalia Ștefanco și directorul Centrului de acordare a serviciilor sociale Oxana Rurac, au vizitat Instituția de Asistența Socială pentru întreținerea bătrânelor din localitatea Stălinești (raionul Noua Sulița), cu scopul de a-i felicita cu dulce daruri pe cei bătrâni.
La sosirea oaspeților, ochii bătrâneilor au strălucit de bucurii. Această instituție socială, este alcătuită în mare parte din persoane neputincioase și singure.
Majoritatea celor cărui îi poartă grija angajații căminului din cauza vârstei și sănătății nu erau în stare să se scoale din pat. Însă cei care au găsit puțină forță pentru a se veni în sala mare al instituției, s-au bucurat de un spectacol muzical prezentat de colectivele amatoricești de copii din localitate.
Reprezentanții puterii locale i-au felicitat pe toți cei prezenți cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dorindu-le sănătate, bună dispoziție și un călduros La mulți ani!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Comentarii