Elevii Școlii de Muzică din Costiceni au participat la Festivalul „Darul de Crăciun” din Cernăuți

La Cernăuți a avut loc Festivalul de muzică corală „Darul de Crăciun” cu participarea elevilor școlii de muzică din Costiceni
La 16 decembrie, în incinta Școlii de muzică Nr.1 din orașul Cernăuți, a avut loc tradiționalul festival al ansamblurilor și corurilor vocale din școlile de muzică și artă din regiunea Cernăuți.
Evenimentul cultural-artistic „Darul de Crăciun”, se organizează anual în Ajunul sărbătorilor de iarnă. Anul acesta în cadrul festivalului, cu o amplitudine muzicală deosebită, au participat 34 cercuri artistice al școlilor de muzică din regiune, printre care și elevii Școlii de muzică din satul Costiceni (raionul Noua Sulița). Elevii din Costiceni, precum și cei de la filialele satelor vecine (Mămăliga, Vancicăuți și Dranița), au fost însoțiți de bunii săi îndrumători, dl. director Ion Dogolici și profesorii Ludmila Cioban, Valeria Vataman și Igor Gorea.
Pe parcursul programului toate colectivele au dat dovadă de artistism și măiestriei. La final, organizatorii le-au acordat diplome și premii celor mai talentați participanți.
Foto: Marin Barbuța

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Comentarii