Sincere felicitări echipei de volei da la școala de cultură generală din Costiceni

Sincere felicitări echipei de volei da la școala de cultură generală
„Ion Vatamanu” din Costiceni
Pe data de 12 februarie a.c, în sala sportivă a gimnaziului din Noua Sulița, a avut loc etapa finală a competițiilor la volei între echipele școlare din raion. În clasamentul final a Spartachiadei raionale pentru elevi ediția 71 (2015-2016), pe locul III s-a situat echipa de volei (fete) a școlii de cultura generală „Ion Vatamanu” din Costiceni, obținând totodată un rezultat destul de bun și văluros.
Pentru meritul depus, sportivele din satele din Mălinești, Coteleu și Costiceni, au fost desemnate cu diplome de onoare și premii din partea conducerea departamentului pentru educație, tineret și sport al Administrației raionale Noua Sulița,.
   Cu această ocazie, antrenorul și profesorul de educația fizică Adrian Stanciu, precum și conducerea instituției de învățământ din Costiceni, îi adresează echipei școlare de volei, (membre - Cristina Mihailiuc, Anastasia Covotar, Ruslana Bucmârza, Iulia Muntean din clasa 9-a „A” și Iulia Lupoi, Anișoara Caba, Nicoleta Buruian, Ecaterina Gorea, Cristina Alexandroaie și Tatiana Eremia – clasa 10-a), care au apărat demnitatea blazonul sportiv al școlii, sincere felicitări și urări de bine, dorindu-i sănătate și noi realizări în sport.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii