Moș Nicolae, așteptat cu emoție la Grădinița nr.1 din Costiceni (FOTO)

Moș Nicolae, așteptat cu emoție la Grădinița nr.1 din Costiceni
La 19 decembrie, Instituțiile pentru Educarea și Instruirea copiilor preșcolari nr.1 „Steluța” și nr.2 „Ghiocelul” din Costiceni au fost vizitate de mult așteptatul moș Nicolae.
Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai blajini și darnici sfinți ai poporului nostru, a venit și de această dată cu o mulțime de daruri pe care le-a pus în ghetuțele de sărbătoare copiilor ascultători.
Pentru prichindeii de la Grădinița nr.1 „Steluța” pregătirea pentru venirea moșului Nicolae s-a realizat într-un decor de poveste cu mult entuziasm.
Coordonați de doamnele educatoare în frunte cu Nelea Afanas, aceștia au prezentat un program artistic de dansuri, cântece și poezii. Printre cele mai memorabile versuri și cântece rostite de micuți s-au evidențiat poeziile „Scrisoare lui moș Nicolae”, „Milostiv te știm cu toții”, „Alerta lui moș Nicolae”, „Lustruim ghetuțele”, cântecele „Cine vine, vine”, „Dragul meu moș Nicolae” și altele.
După spectacol toți prichindeii au fost răsplătiți de moș Nicolae cu pachete cu cadouri. Întreg colectivul grădiniței, copii și părinți au petrecut împreună clipe de neuitat.Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Comentarii