Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins satul Costiceni

Casa de cultură din localitate a găzduit un spectacol festiv de Anul Nou

(29 decembrie 2019)


Locuitorii satului Costiceni au avut parte duminică, 29 decembrie 2019, de o mare sărbătoare. Casa de cultură din localitate s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea venită să asiste la un spectacol dedicat Revelionului. 
De la mic la mare, oamenii s-au adunat pentru a asista la programul artistic susținut de zeci de copii, tineri și maturi din localitate.
Pe scenă au urcat mai multe grupuri folclorice de amatori și ansambluri de dans formate din elevii școlii medii „Ion Vatamanu”, precum și membrii noului grup vocal al satului Costiceni coordonat de doamna Maria Vlad.
Artiștii satului Costiceni au reușit să întrețină voia bună și să aducă zâmbete pe chipul spectatorilor. Cei prezenți au avut plăcerea să urmărească, pe toată perioada desfășurării spectacolului, momente artistice excepționale.

Prestația tinerilor care au susținut spectacolul a fost răsplătită cu ropote de aplauze din partea publicului,  iar cei mai mici spectatori au primit din partea lui Moș Crăciun - dulciuri și cadouri.

La final, Grupul vocal al satului Costiceni i-a urat pe cei prezenți cu un plugușor inedit, iar „căiuții nărăviți” s-au încins în hora feeriei sărbătorilor de iarnă.
Valea Prutului


1. Clasa I-a - dansul muschetarilor

2. Clasa a II-a - Hora la români

3. Clasa a III-a A - dans modern

4. Grupul folcloric „Strugurașii”

5. Clasa a 5-a B - Colindă românească

6. Elevii Școlii „Ion Vatamanu” - dansuri românești

7. Clasa a 2-a - dansul căiuților

8. Elevii Școlii Ion Vatamanu - dansuri internaționale

9. Grupul vocal al satului Costiceni

10. Plugușorul satului Costiceni - 2020

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Comentarii