Anastasia Gociu, o pictoriță română de succes din Molnița


În Ucraina are loc Concursul panucrainean al desenelor copiilor pe teme ecologice, sub titlul „Viitorul planetei e în mâinile tale”, ajuns la cea de-a doua ediție. Acesta este un concurs important care încurajează copiii să învețe mai multe despre problemele ecologice și să-și dezvolte creativitatea pentru a transmite un mesaj important pentru protejarea mediului înconjurător.

La etapa regională a concursului, care a avut loc în orașul și regiunea Cernăuți, au participat aproximativ 150 de copii. Printre aceștia se numără și tânăra pictoriță română Anastasia Gociu din Molnița, comuna Herța, scrie publicația Bucpress.

Anastasia este o cititoare activă la Biblioteca „Ion Chilaru” din localitate. Lucrătorii bibliotecii au felicitat-o pentru succesul obținut la concurs, unde a ocupat locul I la secțiunea „Să oprim poluarea Pământului”. Această realizare reprezintă o dovadă a talentului său artistic și a preocupării pentru problemele mediului înconjurător.

Concursul panucrainean al desenelor copiilor pe teme ecologice este o inițiativă importantă care ajută la promovarea educației ecologice în rândul copiilor. Încurajarea acestora să se implice activ în protejarea mediului înconjurător este vitală pentru un viitor mai durabil și mai sigur pentru toți.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii